Despre noi  Magazin  Noutăţi  Întrebări frecvente  Download  Contact 
Home > Magazin Login|Înregistrare

Magazin

Shopping cart 0 produse, 0,00 RON
Cum comand?
Preţuri
Magazin online
Distribuitori
Livrare
Cum plătesc?

Cum comand?

Puteţi comanda online, prin fax, sau direct la sediul nostru.

De asemenea, există şi posibilitatea de a comanda produsele printr-o firma distribuitoare a produselor noastre, care este cea mai apropiată geografic de dumneavoastră.

Produsele pot fi văzute online, sau la sediul nostru, în măsura în care ele sunt pe stoc.

Preţuri

Preţurile afişate pe site includ TVA.

Ele nu includ cheltuieli de transport şi montaj. Aceste cheltuieli cheltuieli se stabilesc în funcţie de distanţă şi de valoarea comenzii, existând şi posibilitata de a fi suportate integral sau parţial de noi.

Magazin online

Pentru a comanda online, este necesar mai întâi să vă înregistraţi. Magazinul permite adăugarea de produse în coş fără a fi înregistrat, dar comanda nu va putea fi transmisă şi procesată.

Toate datele necesare pentru înregistrare vor rămâne confidenţiale, şi nu vor fi folosite decât în scopul de a răspunde cât mai rapid şi eficient la comenzile dumneavoastră.

Avantajele cumpărării online:

  • 3% reducere faţă de preţurile afişate;
  • posibilitatea urmăririi online a stadiului în care se află comanda Dumneavoastră.

După ce aţi lansat comanda, personalul nostru vă va contacta pentru a stabili toate detaliile livrării.

^Sus

Distribuitori

Preţurile afişate online sunt şi preţurile recomandate la distribuitori. Eventuale mici diferenţe pot apărea ţinând cont de condiţii particulare legate de transport şi logistică în zonă.

Pentru comenzile preluate online, preţurile afişate pe site sunt cele valabile, chiar dacă livrarea se va face prin distribuitorul din zona dumneavoastră.

Livrare

Livrare mobilier Livrare mobilier Livrare mobilier

Livrarea produselor către dumneavoastră se face cu mijloacele de transport ale Titan Traco sau ale firmelor distribuitoare, sau prin curier. De asemenea, aveţi şi posibilitatea de a prelua dumneavoastră produsele de la sediul nostru.

Costul de referinţă al transportului se calculează în funcţie de distanţa la care trebuie livrate produsele, plecând de la un tarif de 1,5 RON/km.

Pentru a împărţi acest cost şi a plăti mai puţin, vă propunem următoarele variante:

  • Costul transportului este suportat integral de noi în situaţia în care acesta nu depăşeşte 5% din valoarea comenzii.

  • Gruparea livrării dumneavoastră cu alte livrări din acceaşi zonă, costul transportului urmând a fi împărţit. Acest lucru poate implica o mărire a termeului de livrare. Veţi fi ţinuţi în permanenţă la curent cu evoluţia lucrurilor, comanda fiind considerată fermă în momentul în care am convenit împreună un cost al transportului rezonabil.

Pentru comenzi care implică produse având un volum mic, există şi varianta expedierii prin curier, costul livrării fiind cel practicat de firma de curierat.

^Sus

Cum plătesc?

Deocamdată, plata produselor nu se poate face online.

Există următoarele variante de plată:

  • Plata în avans, prin ordin de plată, în baza comenzii făcute online şi a unei facturi proforma emise de noi. Această variantă oferă un discount suplimentar de 2%.
  • Prin ordin de plată sau cec la livrarea produselor, în situaţia în care se încheie un contract ferm care prevede în mod expres acest lucru. Contractul trebuie trimis prin poştă, ştampilat şi semnat de dumneavoastră. Exemplarul dumneavoastră va fi returnat tot prin poştă, semnat şi ştampilat de noi.

^Sus

©2007 Titan Traco S.A. Bd. Basarabia nr. 250, Sector 3, Bucureşti Termeni | Harta